Detalii livrare

TERMEN DE LIVRARE

Toate produsele Darline sunt lucrate in Atelierul nostru, in serii foarte mici sau unicat. 

Livrarea se face in termen de 1-5 zile lucratoare oriunde in tara, din momentul confirmarii comenzii utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Poti solicita livrare sambata in campul de comentarii disponibil in ultimul pas al comenzii, insa pentru aceasta va se va percepe un cost suplimentar in functie de firma de curierat.

Pentru produsele care nu se afla in stoc va rugam sa ne sunati pentru a va comunica termenul posibil de livrare.

In perioada sarbatorilor de iarna, pentru a va asigura ca produsul ajunge in timp util, comanda va trebui plasata inainte de data de 15 Decembrie a anului curent.

Transportul va fi asigurat de o firma de curierat in sistem door-to-door. La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate este obligatoriu prezentarea unui act de identitate:

- Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate

- Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire din partea firmei.

CAT COSTA LIVRAREA?

Costul livrarii depinde de valoarea comenzii facute. Costul livrarii afisat in ultimul pas al livrarii este final. Nici un alt comision nu iti va fi solicitat la momentul livrarii de catre curier. Pentru comenzi care depasesc suma 990 ron, transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei.

LIVRARE IN AFARA TARII

Putem livra produsele si in afara tarii, doar in tarile din UE, prin curier rapid UPS iar costul transportului este variabil in functie de tara de destinatie.

Modalitatea de plata admisa pentru comenzile internationale este exclusiv transfer bancar. Livrarea se face in 4 – 8 zile in functie de tara in care are loc livrarea.

whatsapp